KØRSCHEN METAL A/S

Rammevej 88, 7620 Lemvig

CVR: 28862989

Telefon:​ +45 97 88 93 10

E-mail: kmis@rammenet.dk

Vandskæring af moderne underleverandør

Hos Kørschen Metal i Lemvig nær Holstebro udfører vi vandskæring for virksomheder i Jylland og resten af landet. Vi er en moderne underleverandør inden for metalindustrien, hvor vi udfører forskellige former for pladebearbejdning såsom vandskæring.

Moderne maskinpark med hurtig vandskæring

Vi tilbyder vandskæring i alle slags materialer, selvom det typisk er metal. Vi kan udføre pladebearbejdning i størrelser fra 0,5 millimeter til 50 millimeter, og det kan være metal, stål, aluminium, plast eller gummi.

I forbindelse med bearbejdning af emner, kan vi også udføre:

Vi har en moderne maskinpark, og derfor kan vi tilbyde hurtig levering.

Vi kan ligefrem udføre vandskæring og levere fra time til time, hvis det er nødvendigt. Du bestemmer med andre ord leveringstiden.​

Vi bestræber os altid på at levere kvalitet og service i topklasse, så du kan være sikker på at modtage et godt resultat, hver eneste gang vi har en vandskæringsopgave.

Kontakt os for at få et tilbud på vandskæringsopgaver

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om pladebearbejdning, vandskæring og relaterede pladeopgaver. Vi kommer gerne med råd og vejledning, i forbindelse med at vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 97 88 93 10 for at aftale nærmere om vandskæringsopgaver, eller du kan skrive til os på vores e-mail, som er kmis@rammenet.dk.

​​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KØRSCHEN METAL A/S

Rammevej 88, 7620 Lemvig

CVR: 28862989

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: +45 97 88 93 10

E-mail: kmis@rammenet.dk